Termeni și condiții

Programul de abonare online la Ziarul Cuvântul este o platformă prin care cititorii site-ului www.cuvintul.md pot susține redacția și deveni membri virtuali a echipei redacției prin perfectarea unor abonamente în mediul online. 

Ziarul Cuvântul oferă cititorilor care doresc să aboneze siteul cuvintul.md diverse beneficii, precum: dreptul de a publica o felicitare gratuită în ziar și pe site, cărți editate de editura CUVÂNTUL, o cană cu logo-ul CUVÂNTUL, o sticlă de vin.

Premiile vor fi acordate în baza abonamentelor perfectate în categoriile Contribuitor, Fan sau Patron. 

În cadrul prezentului Acord, persoana juridică sau fizică acceptă să depună o contribuție financiară platformei media online Ziarul Cuvântul în cadrul Programului de abonare, iar redacţia săptămânalului Cuvântul va menționa într-un articol publicat pe site și în ziar despre persoana care a contribuit la abonamentele Fan și Patron. 

Totodată, Redacția își rezervă dreptul de a promova pe site şi în săptămânal, prin diferite genuri media, persoanele fizice şi juridice din aceste categorii, dar şi obligaţiunea de a păstra confidenţialitațea contribuțiilor şi numele donatorilor atunci când respectivii vor solicita acest lucru în mod expres (după perfectarea abonamentului, printr-un mesaj pe adresa de email cuvintul@gmail.com).

Programul de abonare este gestionat de P.P. CUVÂNTUL SRL, cu sediul în orașul Rezina, str. Păcii 38, R.Moldova, având contul deschis la  BC Moldova-Agroindbank, fil Rezina (cod bancar AGRNMD 2X777), cod IBAN MD24AG000000225183101631, cod fiscal 1004606001301, director Tudor Iașcenco. 

Prin efectuarea transferului financiar către platforma P.P. CUVÂNTUL SRL se consideră că prezentul acord a fost acceptat integral și definitiv.

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker