EvenimenteOrhei

Donează cosița și primește în dar o carte!

A III-a ediție din cadrul Clubului Nici o zi fără lectură va lansa Campania „Donează cosița – primește o carte”, în colaborare cu Run Pink Moldova. Toate participantele, care vor dori să se tundă în scop caritabil pentru a ajuta femeile bolnave de cancer, vor primi în dar o carte, transmite stiridinmoldova.com.

În acest mod, organizatorii își propun să contribuie la sporirea compasiunii, dar și la mărirea gradului de Lectură. Evenimentul propriu-zis va avea loc pe 23 februarie, ora 15.00, la Biblioteca pentru copii „Ion Creangă” din Orhei.

Este, de altfel, o campanie nouă pentru Orhei. Dar deja fenomen în lumea întreagă, prin care femeile își pot dona podoaba capilară, în susținerea femeilor diagnosticate cu cancer, care și-au pierdut părul în urma tratamentelor.

Participarea este gratuită. Organizatorii roagă doar să le scriți un mesaj în prealabil.

Pentru mai multe detalii, puteți urmări pagina de Facebook a evenimentului.

În cadrul evenimentului din 23 februarie, organizatorii vor lansa oficial Campania „Donează cosița – primește o carte”.

Startul Campaniei va fi din 1 martie 2019. Și se va încheia în primele zile a lunii mai cu Maratonul Run Pink în Orhei, unde toate doritoarele vor alerga împreună pentru a susține femeile bolnave de cancer.

La campanie pot participa persoane de orice vârstă, iar părul donat poate fi drept, cârlionțat sau creț. Nu se acceptă părul vopsit în culori stridente (verde, albastru, roșu). Și trebuie să aibă cel puțin 20 centimetri cosița donată. Ulterior, din părul donat se vor confecționa peruci ce vor fi oferite femeilor care și-au pierdut părul în urma tratamentelor. Pentru confecționarea lor e nevoie însă și de bani, de aceea în cadrul evenimentelor organizate de către Clubul #nicio_zi_fără_lectură (lunile februarie, martie, aprilie) va fi un borcănaș unde se vor strânge donații anume pentru acest proces.

Dacă la moment nu aveți o cosiță de cel puțin 20 cm, atunci puteți ajuta campania prin simplul fapt de a dona cărți Clubului de Lectură. Cărțile neapărat trebuie să fie noi. Ele pot fi atât pentru maturi, cât și pentru copii.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker