Electorala 2019

Concurenții electorali ai Blocului ACUM au semnat Angajamentul candidatului față de cetățeni: „Refuz de a intra în orice fel de alianțe cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor”

9

Candidații Blocului Electoral ACUM în circumscripția națională și în circumscripțiile uninominale au semnat Angajamentul candidatului ACUM față de cetățeni. Unicul candidat ce nu a fost prezent la eveniment și nu a semnat documentul este fostul polițist de frontieră, Gheorghe Petic, ce se află în arest preventiv, relatează unim3dia.info.

 

Foto: UNIMEDIA

Angajamentul candidatului ACUM față de cetățeni:

”Subsemnata/Subsemnatul , candidat la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea Blocului Electoral ACUM „PlatformaDA și PAS”, mă angajez în fața poporului Republicii Moldova să nu purticip la cearea unei coaliții de guvernare, formală sau informală, cu Partidul Democrat din Moldova, Partidul Socialiștilor din Moldova, Partidul Politic Șor, Partidul Nostru și alte formațiuni pro-oligarhice și anti-europene în caz că dacă acestea intră în Parlament.

Sunt profund conștient de faptul că mandatul care îl voi obține de la alegătorii Blocului Electoral ACUM refuzul de a intra în orice fel de alianțe cu grupările Plahotniuc, Dodon, Șor, care au uzurpat puterea au capturat statul Republicii Moldova.

În numele libertății, democrației și dezvoltării Republicii Moldova îmi asum ca toate deciziile pe care le voi lua să fie doar în interesaul național și în conformitate cu angajamentele politice ale formațiunii pe listele căreia am fost ales.

Mă oblig în fața alegătorilor, care mi-au încredințat acest mandat, ca în caz de încălcare al prezentului angajament să-mi depun mandatul de deputat”.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker