Electorala 2019

Profilul candidatului Veaceslav Căpăţână, PCRM

Comunistul Veaceslav Căpățână va lupta pentru un loc în Parlament de pe poziția a cincea. El activează în funcția de prim-secretar al Comitetului raional Telenești al PCRM. Totodată, Căpățână ocupă postul de director comercial la SRL Eduardprosper.

În declarația de avere și interese personale pentru 2017-2018, prezentată la Comisia Electorală Centrală, Veaceslav Căpățână a trecut veniturile în mărime de 396 de mii de lei din salarii și pensia de invaliditate. El a mai declarat un teren extravilan și unul agricol, precum și o construcție, evaluată la 267 de mii de lei. Deși oficial nu declară nicio locuință, Veaceslav Căpățână a trecut pe hârtie 11 automobile, cu o valoare totală de 26.400 de euro.

moldovacurata.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker