Evenimente

Votează și câștigă o tabletă Huawei // Deschide.MD premiază participarea la vot pe 24 Februarie

Deschide.MD premiază responsabilitatea civică! Celor care pe 24 februarie vor merge să își exercite dreptul la vot, redacția noastră le-a pregătit premii.

Astfel, ne propunem să-i convingem pe cititorii noștri să nu-i lase pe alții să le decidă viitorul. Premiile pe care le punem la dispoziția Dumneavoastră sunt trei tablete Huawei MediaPad T3 10 .

Regulile de înregistrare la concurs sunt simple: Dă un Like la pagina de FaceBook „Deschide.MD„, altul la pagina „Deschide.MD – на русском„, apoi fă un SHARE la anunțul concursului și etichetează în postare trei prieteni cărora le recomanzi să meargă la vot.

Concursul va dură până pe data de 24 Februarie ora 21:00, iar selectarea câștigătorilor o vom face LIVE pe 26 Februarie la 17:00.

Câștigătorii vor fi selectați prin sistemul Random.org și își vor putea ridica premiile de la sediul redacției Deschide.MD (Chisinau, str Puskin, Nr.20 ) probând participarea la vot cu ștampila aplicată în fișa de însoțire a buletinului de identitate.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker