Electorala 2019Orhei

Profilul candidatului Valeriu Munteanu, Blocul electoral ACUM

Valeriu Munteanu candidează în circumscripţia uninominală nr.18 Orhei din partea Blocului electoral ACUM. Acesta a părăsit recent Partidul Liberal, din care a făcut parte pe parcursul a mai bine de zece ani. A fost deputat în Parlament din 2009 până în 2015, când a fost numit ministru al Mediului, funcție pe care a deținut-o până în mai 2017. Este licenţiat în drept, iar până în 2009, când a devenit parlamentar, a fost director de proiect în cadrul mai multor asociaţii obşteşti, dar şi primar în satul de baştină, Floreni, raionul Anenii-Noi (2007). Portalul Moldova Curată a scris anterior despre faptul că Munteanu, ajuns în fotoliul de ministru, l-a angajat în funcția de consilier și de șef de cabinet pe finul său de cununie, Alexandru Bostan. Acesta i-a fost și asistent la Parlament, când Munteanu a fost deputat. Munteanu le-a declarat jurnaliștilor că nu vede un conflict de interese în această situație, de vreme ce legea  nu conține noțiunile de „naș” și „fin”.

În declarația de avere pentru 2017-2018, Valeriu Munteanu a indicat venituri de 235 de mii de lei, din salariu și indemnizații, un teren intravilan, o casă de locuit și două construcții. El conduce două automobile, un Volvo XC90, cumpărat în 2015 cu 150 de mii de lei și o Skoda Octavia achiziționată în 2017 cu 100 de mii de lei.

www.moldovacurata.md

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker