EvenimenteRezina

Cadavru descompus depistat într-o râpă din Rezina. Poliţia tace

La sfârşitul săptămânii trecute, într-o râpa de pe strada Păcii din Rezina, nişte copii au depistat rămăşiţele  cadavrului descompus al unui bărbat. La faţa locului a fost chemată poliţia, care a ridicat osemintele.

Locuitorii de pe str. Păcii vorbesc că ar fi vorba despre un rezinean singuratic, în vârstă de circa 70 de ani, care locuia pe terasa a treia a oraşului. Medicul legist Serghei Răileanu ne-a spus că a văzut rămăşiţele cadavrului şi a ajuns la concluzia preliminară că acesta s-a aflat mai mult timp în râpă şi a fost devorat de animale.

Cine cu adevărat a fost acest om, ce s-a întâmplat cu dânsul,  cum a ajuns în râpa de pe str. Păcii, alte detalii privitor la măsurile întreprinse în ce priveşte stabilirea cauzelor decesului etc. am încercat să obţinem de la Inspectoratul de Poliţie Rezina, dar mesajele redacţiei în adresa Serviciului de presă au rămas fără răspuns.

Oraşul Rezina este amplasat pe trei terase, primele două aflându-se pe panta abruptă care porneşte din apropierea malului Nistrului.

Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker