Evenimente

Mijloc de toamnă, cu ‘recoltă’ de obuze la Orhei

Spre sfârşitul lunii octombrie, în raionul Orhei au fost înregistrate două cazuri de depistare a obuzelor. Unul – pe o stradă din oraş şi altul – în apropierea satului Ivancea, relatează radioorhei.info.

Potrivit lui Afanasie Stici, căpitan în cadrul Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, citat de radioorhei.info, acum 10 zile, în timpul unor lucrări de terasament, pe strada Livezilor din Orhei au fost descoperite obuze de pe timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Persoanele care efectuau lucrările au anunţat organele competente, iar geniştii au dezamorsat explozibilul.

Peste 5 zile, în pădurea din apropierea satului Ivancea a avut loc încă un caz de depistare a muniţiilor. O persoană, care strângea ciuperci, a găsit un obiect metalic asemănător cu un obuz. Grupul de genişti ai Armatei Naţionale a explodat obuzul direct la faţa locului.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker