Social

Doctoriţa noastră, Irina Cesac

Faţă de locuitorii din alte sate, cinișeuțenii au anumite priorităţi în domeniul sănătăţii: eu sunt deserviţi de către oameni cu inimă mare, buni profesionişti, într-un Centru de Sănătate modern, având condiții bune.

Medicii Irina Cesac şi Ilie Devderea, asistentele medicale Ludmila Lupaşcu, Galina Josan, Zinaida Otroc, laboranta Larisa Bordian, infirmiera Maria Scraba îşi îndeplinesc conştiincios obligaţiunile de serviciu, au o atitudine sufletistă faţă de pacienţi.

Apropo, Irina Cesac a absolvit cu eminenţă Şcoala Medie din Cinişeuţi, iar ulterior şi Universitatea de Medicină şi Farmacie, rezidentura. A avut toate şansele să rămână să se ocupe de medicină sau ştiinţă la oraş. A decis totuşi să revină la baştină, să poarte de grijă consătenilor, pentru ce îi suntem foarte recunoscători. Societatea noastră are mare nevoie de tineri specialişti bine pregătiţi, gata să se dedice muncii acasă. Şi ne pare bine că tânăra noastră consăteancă nu a luat drumul străinătăţii precum procedează alţii, ci s-a întors în satul natal să stea la straja sănătăţii consătenilor.

În numele sătenilor, Liuba Golub

şi Valentina Lujan

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker