EvenimenteSocial

Alocaţii majorate pentru copii din România

Parlamentul de la București a votat, astăzi, proiectul de buget pe 2019, care conține și amendamentul care majorează alocaţiile pentru copii.

După cum relatează ziarulnaţional.md, bugetul de stat pe 2019 al României a fost votat cu 275 de voturi pentru, 122 împotrivă și 2 abțineri. Bugetul asigurărilor sociale a fost adoptat cu 279 de voturi pentru şi 125 împotrivă. Acum, cele două proiecte merg la promulgare, la şeful statului.
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat în Parlament că alocaţiile de stat pentru copii vor fi majorate începând cu 1 martie curent. Oficialul a spus că va fi adoptată o Ordonanţă de urgenţă pentru a reglementa calculul alocaţiilor.

Menționăm că alocaţiile copiilor vor fi majorate, de la 1 martie 2019. Astfel, copiii de până la doi ani vor primi câte 300 de lei pe lună, faţă de 200 de lei cât era alocaţia până în prezent, iar cei de până la 18 ani vor primi 150 de lei pe lună, faţă de 84 de lei cât primeau până acum.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker