Electorala 2019

“Avem atâta lume bună de care nu se mai lipeşte minciuna…”

Reprezentanții Blocului electoral ACUM au avut duminică câteva întâlniri cu alegătorii din localităţile raioanelor Rezina, Orhei, Şoldăneşti şi Teleneşti, relatează serviciul de presă al Blocului.

La Rezina (în imagine) și la Șoldănești, unde candidatul Blocului electoral ACUM este Sergiu Cataranciuc, doctor habilitat în matematică, profesor universitar, Andrei Năstase (în rândul I de la stânga) și alți reprezentanți ai Blocului au fost întâmpinați cu un interes deosebit pentru toate subiectele puse în discuție.

Exodul populației a fost unul dintre ele. „De ce 160 de mii de copii trăiesc fără un părinte, de ce alți 40 de mii de copii trăiesc fără ambii părinți, cu ei în viață? Poate guvernanţii nu știu cum e să trăiești fără tată? Eu știu cum e: am rămas fără tată de la vârsta de 2 ani. De ce se întâmplă asta? Pentru că o mână de oameni își bat joc de această țară!”- a spus Andrei Năstase în cadrul întâlnirii de la Rezina.

La întâlnirea cu oamenii din satul de baștină al lui Andrei Năstase, Mândrești, Telenești reprezentanţii Blocului ACUM au susținut-o pe candidata Blocului pentru circumscripția nr. 14, deputata Maria Ciobanu (prima din dreapta).

„Avem foarte multă lume bună, pe care nu o mai pot manipula televiziunile aservite guvernării, lume, de care nu se mai lipește minciuna. „Democrații” lui Plahotniuc pot doar distruge. Ei distrug vieți omenești, legături interstatale, parteneriate strategice. La Telenești a fost mai degrabă un protest împotriva huntei de la guvernare și a susținătorilor ei decât o întâlnire electorală. Toți vorbitorii au fost întrerupți de cetățenii, care scandau: hoții de miliarde la pușcărie!” – a spus Maria Ciobanu după întânirile de la Telenești.

„La Rezina, într-o sală arhiplină, democraţia şi libertatea din Republica Moldova au „stat în picioare”. La Șoldănești și Mândrești a fost exact la fel. Sălile Moldovei sunt pline de oamenii buni, de încredere, determinare și curaj! Să ieşim la vot şi să ne luăm ţara înapoi!  – a chemat în cadrul întâlnirilor de duminică Andrei Năstase, copreședintele Blocului electoral ACUM.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker