EvenimenteRezina

Care străzi din Rezina ar putea fi reparate în 2019

Foto din arhiva CUVÂNTUL-ui

În cadrul programului guvernamental „Drumuri bune 2 pentru Moldova” preconizat pentru implementare în anul curent, în oraşul Rezina urmează să fie reparate segmente de diferite mărimi de pe 10 străzi, iar în satele Ciorna, Boşerniţa şi Stohnaia – de pe câte o stradă.

Potrivit unei decizii a Consiliului Orăşenesc, adoptată recent, reparaţiile vor fi efectuate pe străzile Dacia, Bogdan Petriceicu Haşdeu, Mihai Eminescu, Centurii, Ion Neculce, Matei Basarab, Păcii, 1 Mai, Trandafirilor şi Florilor din oraş şi pe uliţele Dimitri Cantemir (Ciorna), Nucarilor (Boşerniţa) şi Mihai Viteazul (Stohnaia). Cele mai mari suprafeţe preconizate pentru reparaţie – 15395 şi 10790 m2, vizează strada Centurii şi, respectiv, strada Păcii. Pe celelalte străzi vor fi supuse reparaţiei segmente de căte 1340-3448 m2.

Problema construcţiei drumului de ocolire Rezina Nord, care figura în platforma electorală a actualei administraţii ca un obiect prioritar continuă să rămână incertă.

Reporter „C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker