Electorala 2019Telenești

Candidați în circumscripția nr 14 Telenești s-au întrunit în dezbateri electorale

  În campania pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, redacţia săptămânalului CUVÂNTUL organizează patru dezbateri cu 6 pretendenţi la funcţia de deputat înregistraţi în circumscripţia uninominală nr.14 Teleneşti. Aceştea-s: Vadim Lelic (Partidul Democrat), Alexandru Isac (Partidul Socialiştilor din Republica Moldova), Maria Ciobanu (Blocul electoral ACUM), Valerian Cristea (Partidul Şor), Veaceslav Căpăţină (Partidul Comuniştilor din Republica Moldova), Mihai Moldovanu (Partidul Liberal).

Concretizăm că la primele dezbateri au participat Maria Ciobanu (blocul ACUM), Veaceslav Căpățină (PCRM) și Mihai Moldovanu (PL). Valerian Cristea (Partidul Șor) a declarat din start că nu va participa la această dezbatere, Vadim Lelic (PDM) şi Alexandru Isac (PSRM) au lipsit din motive necunoscute.

 

Tema primei dezbateri, care s-a desfăşurat pe 1 februarie c. în incinta BPR “Vasile Alecsandri” din Teleneşti, a fost: Cine sunt promotorii corupţiei în Moldova, cine şi cum ar putea dezrădăcina acest flagel”. Conform Regulamentului, concurenţii au fost divizaţi în 2 grupuri, în ordinea înregistrării lor în cursa electorală. Candidaţii au beneficiat de timp şi condiţii egale pentru a-şi promova platforma electorală şi a răspunde la întrebările redacţiei şi ale alegătorilor. Dezbaterile au fost înregistrate în regim video şi sunt plasate integral pe site-urile cuvintul.md, impulstv.com, paginile noastre pe facebook și odnoklassniki. Vedeți rezumatul primei runde de dezbateri și video integral pe http://cuvintul.md/article/cine-sunt-promotorii-coruptiei-in-r-moldova-cine-si-cum-ar-putea-dezradacina-acest-flagel/. la rubrica Electorala 2019

 

Dezbaterile electorale sunt organizate de redacția săptămânalului CUVÂNTUL în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API). Responsabilitatea pentru organizarea și desfășurarea dezbaterilor revine în totalitate redacției.

 

Rezumatul și video de la cea dea doua rundă va fi publicat în curând.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker