Electorala 2019Telenești

Afirmaţii şi reacţii

Liderul Antimafie Sergiu Mocanu, citat de unimedia.info a declarat: „Cel puțin 16 candidați din partea Blocului ACUM, printre care Maria Ciobanu, Iurie Țap, Grigore Cobzac se vor vinde PD-ului”. Actuala deputată PLDM Maria Ciobanu, candidată pentru mandatul de deputat în circumscripţia uninominală nr.14 Teleneşti a comentat pentru CUVÂNTUL această declaraţie în felul următor:

„ Numai o minte bolnavă poate face asemenea declarații. Eu nu sunt și nu am fost niciodată de vânzare. Sunt unicul deputat care l-am criticat constant pe Plahotniuc de la tribuna Parlamentului, pentru că a intrat în politică prin ușa din spate asemenea unui hoț și a uzurpat puterea în stat. Dacă am fi fost auziți acei care am optat pentru alegeri anticipate în 2013, azi nici pomină nu ar fi fost de PDM. Sergiu Mocanu are atâtea schelete în dulap, încât ar trebui să închidă pentru totdeauna gura. Mea culpa nu l-a ajutat și nu are cum să îl ajute. Un viu mort este acest „revoluționar” de ocazie”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker