Evenimente

Donație pentru Asociația „Filantropia Creștină” din Orhei

Duminică, 29 octombrie, Asociaţia „Filantropia Creştină” din cadrul bisericii „Sfântul Vasile de la Poiana Mărului” din Orhei, şi centrul social care este în proces de înfiinţare, au primit drept donaţe un automobil, relatează radioorhei.info.

Vestea despre donaţie, la care în mare parte a contribuit un cetăţean german, dar şi câteva asociaţii: „Fortotschka” din Germania şi „Bambini în Romania” din Italia, a fost anunţată enoriaşilor de către preotul bisericii, Sergiu Aga, în cadrul predicii duminicale.

Maşina, potrvit părintelui Sergiu, este extrem de utilă pentru a putea ajunge în diferite localităţi ale raionului, unde locuiesc beneficiarii mai multor proiecte realizate de Asociaţia „Filantropia Creştină” din cadrul parohiei. Cel mai ambiţios proiect la moment este edificarea unui centru social şi comunitar, proces care are loc cu sprijinul enoriaşilor din comunitate, a Guvernului României şi unor alocări făcute din bugetul raionului Orhei.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker