Evenimente

Un concurs dedicat cărţii

Elevii claselor a II-a şi a IV-a, însoţiţi de învăţătoarea Taisia Margin, au marcat pe 1 februarie c., printr-un concurs organizat la Biblioteca Publică Podgoreni, Ziua Internaţională a cititului împreună.

În cadrul întrunirii s-a vorbit despre importanţa cititului, rolul cărţii şi bibliotecii în viaţa societăţii şi a fiecărui om în parte.

Activitatea a început cu un vernisaj, unde fiecare elev şi-a ales cartea dorită, din care urma să citească. Au citit toţi participanţii.

Învingători ai concursului au fost declaraţi Mirela Suruncean, Daniela Şova, Laura Mihu, Ruslan Demian şi Ana Mâţu. Ei au fost premiaţi cu diplome şi cărţi. Ceilalţi elevi au fost răsplătiţi cu diplome.

Toţi participanţii au servit fructe şi dulciuri, exprimându-şi dorinţa ca asemenea întâlniri să fie organizate mai des.

Daria Roşca

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker