EvenimenteRezina

Rezina. O tânără ar fi ieșit să fumeze o țigară la balcon, dar a căzut în gol

Foto: Deschide.MD

O tânără se zbate între viață și moarte, după ce a ieșit la balcon să fumeze o țigară, dar din neatenție s-ar fi prăbușit în gol de la etajul patru. Incidentul a avut loc duminică-noaptea, în jurul orei 22:57, într-un bloc de locuit din orașul Rezina.

 

Tânăra se află în stare gravă, internată în Secția reanimare a Spitalului raional Rezina, scrie portalul deschide.md.

Potrivit poliției, tânăra în vârstă de 20 de ani ar fi ieșit la balcon să fumeze o țigară, iar în timp ce vorbea la telefon, s-ar fi așezat pe marginea balconului, însă, din nefericire, și-ar fi pierdut echilibrul și ar fi căzut în gol de la etajul patru.

Aceasta a fost observată zăcând la sol de către un trecător, care a solicitat intervenția unei ambulanțe.

Mariana Bețivu, ofițera de presă a Inspectoratului General al Poliţiei,  a declarat pentru deschide.md că tânăra este originară din localitatea Cunicea, raionul Florești, iar în prezent aceasta se află în stare gravă la spital.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker