Electorala 2019Rezina

Ion Perciun s-a retras din cursa electorală. Află de ce a procedat aşa

Ion Perciun, candidat independent la funcţia de deputat în circumscripția uninominală nr.13 Rezina, a depus luni la Consiliul electoral al circumscripţiei cererea că se retrage din cursa electorală.

Într-o declaraţie publicată pe reţelele sociale Ion Perciun a chemat susţinătorii săi să voteze la 24 februarie c. în circumscripţia naţională Blocul Electoral ACUM, iar pe circumscripţia uninominală Rezina – candidatul din partea acestui Bloc, Serghei Cataranciuc.

“Aduc sincere mulțumiri membrilor grupului de inițiativă pentru încrederea acordată, pentru munca depusă în campania de adunare a semnăturilor, dar şi tuturor susținătorilor care, trecând peste frica și teroarea ce persistă în societatea noastră, au semnat în listele de subscripție. Îndemn toţi simpatizanții mei, dar și toți alegătorii din circumscripția uninominală nr.13 Rezina să voteze la 24 februarie 2019 cu Blocul Electoral ACUM şi cu Serghei Cataranciuc, candidatul cel mai destoinic de Forul legislativ al ţării şi cu cele mai mari șanse de victorie în această circumscripție”, menţionează Ion Perciun în declaraţia sa.

“Sper că şi alți concurenți electorali, care reprezintă dreapta pro-europeană, vor analiza la rece situația şi vor adopta cele mai raţionale decizii care să avantajeze victoria reprezentanţilor forțelor politice de orientare naţională şi pro-europeană”, mai accentuiază în declaraţia sa ex-candidatul Ion Perciun.

Tudor Codreanu

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker