EvenimenteSocial

Urmărire ca în filme la Orhei: În încercarea de a fugi de Poliție, un șofer a cotit pe o stradă cu sens opus și a tamponat un pilon

Un șofer urcat beat la volan și fără permis de conducere a provocat o urmărire ca în filme în după-amiaza zilei de ieri la Orhei. Întâmplarea s-a terminat cu accidentarea mașinii.

Inspectorii de patrulare au observat ieri un automobil de model „BMW” care se deplasa haotic și cu viteză excesivă pe o stradă din orașul Orhei. Au vrut să stopeze automobilul, dar șoferul a ignorat somația oamenilor legii, a efectuat o manevră și a continuat deplasarea cu viteză, îndreptându-se pe o stradă cu sens opus.

Agenții de patrulare au început să-l urmărească pentru a-l stopa și a nu pune în pericol ceilalți participanți la trafic. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.
În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani, și un pasager de 28 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are permis de conducere și a refuzat să se supună testului DRAGER, deși de la el mirosea a alcool. La un moment dat, acesta a devenit agresiv și a încercat să fugă de oamenii legii.

Șoferul a fost dus în cătușe la Inspectoratul de Poliție Orhei și este cercetat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic, dar și pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere.
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, în anul 2018, același șofer a mai fost documentat de două ori pentru faptul că deținea permis de conducere și pentru comiterea unui accident rutier cu părăsirea locului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker