EvenimenteSocial

Urmărire ca în filme la Orhei: În încercarea de a fugi de Poliție, un șofer a cotit pe o stradă cu sens opus și a tamponat un pilon

Un șofer urcat beat la volan și fără permis de conducere a provocat o urmărire ca în filme în după-amiaza zilei de ieri la Orhei. Întâmplarea s-a terminat cu accidentarea mașinii.

Inspectorii de patrulare au observat ieri un automobil de model „BMW” care se deplasa haotic și cu viteză excesivă pe o stradă din orașul Orhei. Au vrut să stopeze automobilul, dar șoferul a ignorat somația oamenilor legii, a efectuat o manevră și a continuat deplasarea cu viteză, îndreptându-se pe o stradă cu sens opus.

Agenții de patrulare au început să-l urmărească pentru a-l stopa și a nu pune în pericol ceilalți participanți la trafic. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.
În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani, și un pasager de 28 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are permis de conducere și a refuzat să se supună testului DRAGER, deși de la el mirosea a alcool. La un moment dat, acesta a devenit agresiv și a încercat să fugă de oamenii legii.

Șoferul a fost dus în cătușe la Inspectoratul de Poliție Orhei și este cercetat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic, dar și pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere.
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, în anul 2018, același șofer a mai fost documentat de două ori pentru faptul că deținea permis de conducere și pentru comiterea unui accident rutier cu părăsirea locului.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close