Electorala 2019Orhei

Ilan Șor refuză să participe la dezbateri publice cu Valeriu Munteanu

Ilan Șor a refuzat propunerea contracandidatului său de la Blocul de opoziţie ACUM, de a ieşi la o dezbatere publică. În schimb, candidatul în Parlament din partea Partidului Șor, ce îi poartă numele, l-a acuzat și l-a etichetat pe Valeriu Munteanu într-o manieră grosolană, relatează radioorhei.info.

Șor i se adresează lui Munteanu cu familiarul „Valerică” şi îl face pe acesta „nulitate” şi „Iuda”, cu care nu are despre ce polemiza. În mesajul pe care Ilan Șor l-a postat pe Facebook, lui Munteanu i se aminteşte că a fost primar la Floreni, că şi-ar fi construit drum până la casă, din bani publici, că a fost cu guvernarea care a sărăcit poporul şi că l-a trădat pe liderul partidului din care a făcut parte.

Acuzaţiile şi expresiile tari vin după ce, sâmbăta trecută, Valeriu Munteanu s-a lansat în campania electorală la Orhei, afirmând că lui Șor îi este teamă de pușcărie, dar că nu va scăpa de aceasta.

Fostul deputat și ministru liberal, Valeriu Munteanu, a fost hărțuit de un grup de persoane la Orhei, în timp ce distribuia, duminică dimineața, pliante electorale, în calitate de candidat pentru alegerile din 24 februarie. În comentariul la postarea video, Munteanu scrie că el și colegii săi au fost atacați, alegându-se cu echimoze, escoriații, haine rupte și telefoane mobile distruse. Aceștia s-au adresat la poliție, acuzând că acțiunile de intimidare vin din partea activistelor care îl susțin pe Ilan Șor. În mesajul său ulterior, Șor nu recunoaşte că cei care l-au intimidat pe contracandidatul său îi sunt simpatizanţi sau fac parte din Partidul Șor.

Atât Ilan Șor, cât şi Valeriu Munteanu candidează în Parlament în circumscripţia uninominală nr.18 Orhei, din care fac parte 14 localităţi din raionul Orhei şi 7 localităţi din raionul Călăraşi.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker