Electorala 2019Telenești

Dezbateri electorale la Teleneşti

Pe 01 şi 09 februarie 2019 redacţia săptămânalului CUVÂNTUL organizează dezbateri electorale cu pretendenţii la funcţia de deputat înregistraţi în circumscripţia uninominală nr.14 Teleneşti. Dezbaterile vor avea loc la Teleneşti şi au drept scop reflectarea în regim multimedia a programelor electorale, capacităţilor şi posibilităţilor candidaţilor înregistraţi în cursa electorală, informarea multilaterală, obiectivă a alegătorilor din teritoriu, ca la 24 februarie să facă o alegere cât mai corectă şi benefică atât pentru localităţile incluse în circumscripţia Teleneşti, cât şi pentru viitorul Republicii Moldova.

Divizaţi în două grupuri în ordinea înregistrării de către Consiliul de circumscripţie, cei şase concurenţi vor participa la câte 2 dezbateri, care se vor desfăşira pe 01 şi 09 februarie 2019. Înregistrările video de la toate dezbaterile vor fi publicate integral pe site-urile cuvintul.md, impulsTV.com şi pagina de Facebook ziarului CUVÂNTUL, de asemenea pe reţelele sociale Facebook şi Odnoklasniki. Rezumate de la dezbateri vor fi publicate în săptămânalul CUVÂNTUL.

Amintim că în circumscripţia uninominală nr. 14 pentru mandatul de deputat vor concura 6 candidaţi: Vadim Lelic (PDM), Alexandru Isac (PSRM), Maria Ciobanu (Blocul electoral ACUM), Valerian Cristea (Partidul Şor), Veaceslav Căpăţină (PCRM) şi Mihai Moldovanu (PL).

 

Aceste dezbateri se desfășoară în cadrul proiectului „Campanie de informare şi educație electorală în regiuni privind alegerile parlamentare”, implementat de Asociația Presei Independente (API) și finanțat de Programul Mass-Media al Fundației Soros-Moldova. Responsabilitatea organizării și desfășurării dezbaterilor revine redacției. Opiniile exprimate pot să nu coincidă cu poziția API sau a Fundației Soros-Moldova.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker