Util

Horoscopul saptamanii

Berbec

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend în care ar trebui să dai dovadă de moderație în toate. Nu ți-ar strica să apelezi la odihnă activă și la meniuri echilibrate pentru a face față oricărui stări de disconfort cu care te-ai putea confrunta la finele săptămânii. Caută să nu exagerezi cu nimic.

Bani și carieră

Marți, Venus pătrunde în casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu alte persoane. Așa se face că în perioada care urmează se întrevăd multe oportunități de a câștiga bani de pe urma parteneriatelor și a asocierilor cu alte persoane. Caută să vezi care sunt persoanele care îți împărtășesc viziunile și străduiește-te să faci în așa fel încât să porniți un fel de afacere.

Familie și cuplu

Casa care o găzduiește pe Venus de marți încolo mai este cunoscută și drept casa complexității vieții de cuplu, indiciu cum că s-ar putea ca legătura emoțională și intimă dintre tine și partener să devină mai puternică decât până acum. Ideea ar fi totuși să nu dați curs geloziei și posesivității pentru că nu vă va ajuta deloc o astfel de tensiune. Căutați să aveți mai multă încredere în voi.

Taur

Sănătate

Din câte se pare, astrele nu lansează configurații cosmice cu influență în acest sector de viață săptămâna aceasta. Nu înseamnă însă că ai ocazia să faci tot felul de excese fără ca acestea să-și pună amprenta asupra stării tale de bine. Dacă ai o alimentație corectă, un program de somn riguros și faci mișcare cât de mult poți, vei vedea că lucrurile vor merge mai bine ca oricând.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu cum că abilitățile tale de socializare sunt la cote mai ridicate decât de obicei. Faptul că Venus intră marți în casa parteneriatelor de afaceri din horoscopul tău general nu face decât să potențeze lucrurile și să tea jute să descoperi cele mai profitabile oportunități de asocieri profesionale.

Familie și cuplu

Casa care găzduiește pe Venus începând de marți mai patronează și relațiile sentimentale, indiciu cum că se deschide un capitol nou în viața de cuplu. Caută să ștergi cu buretele ceea ce s-a întâmplat neplăcut în trecut și s-o luați de la început. Dacă ești burlac/iță, se prea poate ca în următoarele câteva săptămâni să întâlnești pe cineva cu totul interesant. Nu rata ocazia.

 

Gemeni

Sănătate

Marți, Venus intră în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că în perioada următoare, felul în care te simți pe interior se reflectă în starea ta de sănătate. Ideal ar fi să nu-ți lași sentimentele să te domine căci altfel există riscul ca acestea să-ți afecteze nivelul de energie și capacitatea de a face față virusurilor. Caută să vezi partea plină a paharului și totul va fi bine.

Bani și carieră

Casa care găzduiește de marți încolo pe Venus mai este cunoscută și drept casa muncii, motiv pentru care se prea poate ca în perioada următoare să te bucuri de mai mult spor la serviciu, dar și de oportunități de a te afirma într-un fel sau altul. În plus, s-ar putea ca relația ta cu colegii de muncă să se îmbunătățească vizibil, fapt pentru care reușiți să lucrați mai ușor unii cu ceilalți.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un weekend pe care ar trebui să-l petreci în compania celor dragi ai tăi. Poate că dacă ai organiza o masă cu familia extinsă, ai reuși să vezi și unele rude cu care nu te-ai mai întâlnit de o bună perioadă de timp. Caută să restabilești contactul cu cei cu care nu ai mai vorbit.

Rac

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa vitalității din horoscopul tău general, indiciu că spre mijlocul acestei săptămâni, nivelul tău de energie ar putea fluctua destul de mult. Ideal ar fi să nu-ți programezi activități mult prea solicitante atunci pentru că există riscul să nu poți să le faci față. Caută ca atunci să te axezi pe cele care îți permit să mai iei o pauză de relaxare uneori.

Bani și carieră

Joi și vineri, Luna tranzitează casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că atunci se arată oportunități destul de însemnate de a-ți valorifica economiile realizate până acum și/sau de a-ți suplimenta veniturile prin comisioane sau alte afaceri. Oricare ar fi situația, cert este că nu o duci rău pe plan financiar. Caută totuși să pui deoparte câte ceva.

Familie și cuplu

Marți, Venus intră în casa iubirii și a copiilor, indiciu cum că viața ta sentimentală și relația cu copiii urmează o curbă ascendentă începând de săptămâna aceasta. Dacă flacăra dintre tine și partenerul de viață s-a mai domolit, poate ar fi cazul să preiei inițiativa să readuci spontaneitatea în cuplu. Dacă vrei să-ți mărești familia, acum ar fi cazul să discuți cu cel drag și să acționați.

 

Leu

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea ca nivelul tău de sensibilitate să fie destul de crescut perioada aceasta. Evită așadar oamenii negativi sau situațiile în care domină tensiune pentru că s-ar putea să nu le faci față tocmai bine. Este nevoie de ceva mai multă tărie de character decât dispui tu zilele acestea.

Bani și carieră

S-ar părea că cele mai mari oportunități financiare ale acestei săptămâni apar sâmbătă și duminică, indiciu cum că suplimentarea veniturilor nu se face, cel puțin perioada aceasta, pe seama activităților tale profesionale. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că n-ai motive să tragi tare la serviciu. Vei vedea că apar progrese și pe acest plan dacă te concentrezi suficient.

Familie și cuplu

Marți, Venus intră în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care se prea poate ca relația ta cu cei dragi ai casei să se îndulcească nespus de mult. Cu toate acestea, pot plana unele tensiuni, mai ales în ceea ce privește unele subiecte de discuție pe care încă vă este greu să le abordați. În orice caz, cert este că lucrurile o iau pe făgașul cel bun și se schimbă ușor-ușor.

 

Fecioară

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care, spre finele acestei săptămâni, nu-ți face bine nici prea multă atenție, dar nici să nu fi băgat/ă în seamă deloc. Alege-ți cu grijă mediile în care te învârți pentru a beneficia fix de ceea ce ai nevoie perioada aceasta. În caz contrar, s-ar putea ca emoțiile tale să o ia cu totul razna.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se plimbă prin casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să apară, către mijlocul acestei săptămâni, o serie de oportunități pe această parte. Dacă sunt de ordin financiar sau nu, rămâne de văzut, dar cert este că vei întâlni persoane care-ți împărtășesc viziunile, idealurile și ideile de afaceri.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, se prea poate ca și viața ta socială să urmeze o curbă ascendentă. Fie apar persoane noi în anturajul tău, fie intri tu în alte cercuri de prieteni. Oricare ar fi situația, cert este că se întrevede o perioadă bună pentru tine din acest punct de vedere. Caută să te bucuri de aceste prezențe noi în viața ta și vei vedea ce suflu proaspăt vor aduce în viața ta zilele acestea.

Balanţă

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede un sfârșit de săptămână în care pare să nu te mulțumească nimic. Poate că dacă ai aprecia mai mult lucrurile pe care ți le aduce viața, situația ar sta cu totul altfel și nu te-ar mai dezamăgi nimic într-atât de tare. Bucură-te de lucrurile mici și va fi bine pentru tine.

Bani și carieră

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că atunci apar oportunități de a te remarca din punct de vedere profesional. Tot de marți începând, Venus se mișcă prin casa banilor și a bunurilor câștigate din munca proprie, indiciu cum că se anunță șanse de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile realizate până acum.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că, spre finele acestei săptămâni, se întrevede o perioadă în care cunoști persoane noi care-ți împărtășesc pasiunile, idealurile și viziunile. Întâlnirea cu aceștia poate fi cu adevărat revelatoare pentru tine, deci caută să petreci timp în compania lor și să-i cunoști mai mult. Îți va face bine acest lucru.

Scorpion

Sănătate

Marți, Venus pătrunde în casa vitalității din horoscopul tău general, fapt pentru care nivelul tău de energie din următoarea perioadă va fi ceva mai ridicat decât până acum. Așa se face că vei avea mai multă forță după muncă pentru a merge la sală sau pentru a găti preparate sănătoase și sățioase pentru întreaba familie. Caută să dai dovadă de la fel de multă dedicare și pe viitor.

Bani și carieră

Dacă urmărești să te ocupi de treburi birocratice ori să dai o fugă până la ghișeele instituțiilor publice, ideea ar fi să te ocupi de astfel de lucruri marți sau miercuri când luna se plimbă prin casa aferentă din horoscopul tău general. Oportunități de a te remarca la locul de muncă vor apărea în decursul zilelor de joi și vineri când lucrurile par să meargă cu totul în favoarea ta.

Familie și cuplu

Sâmbătă și duminică, Luna se plimbă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, indiciu cum că viața ta socială se anima considerabil la sfârșitul acestei săptămâni. Se vor arăta cu siguranță oportunități de a ieși cu grupul tău în oraș și n-ar fi rău să le dai curs, mai ales dacă programul din ultima vreme nu ți-a permis să te vezi prea des cu ei. Oferă-le multă atenție.

Săgetător

Sănătate

Marți, Venus pătrunde în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede o perioadă în care relațiile, cu precădere cele sentimentale, ți-ar putea face mai mult rău decât bine. Dacă-ți dorești să nu apară probleme, indicat ar fi să nu-ți compare actualul/a cu fostul/a. În caz contrar, riști să te alegi cu unele reproșuri care nu-ți fac bine la stima de sine.

Bani și carieră

Zile bune pentru a derula afaceri cu partenerul de viață și/sau afaceri, colaboratorii sau clienții par a fi cele de marți și miercuri, deci caută să te ocupi atunci de negocieri sau întâlniri importante. Joi și vineri, ar fi indicat să te ocupi de chestiuni birocratice care necesită să treci pe la ghișeele instituțiilor statului. S-ar putea să stai mai puțin decât ți-ai propus pe acolo.

Familie și cuplu

De marți încolo, prezența lui Venus în casa care mai patronează secrtele poate indica faptul că revine în viața ta un/o fost/ă partener/ă ori poate ești tentat/ă să începi o relație departe de ochii curioșilor. Ideal ar fi să gândești lucrurile bine înainte de a lua o decizie. S-ar putea ca situația să fie ceva mai complicată decât ai preconizat la început. Asigură-te că-ți asumi toate aceste lucruri.

 Capricorn

Sănătate

În afara zilei de luni, când Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, nu se întrevede o altă zi în care astrele își lansează configurații cosmice cu influență în aceste sectoare de viață. Ideal ar fi totuși să nu exagerezi într-o formă sau alta pentru că astrele predispun, iar tu dispui. Riști să le încurci socotelile și să nu iasă tocmai bine pe termen lung.

Bani și carieră

S-ar părea că, până miercuri, reflectorul cosmic este ațintit asupra vieții tale profesionale, deci caută să dai dovadă de mult profesionalism, ambiție și consecvență pe acest plan. Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor deținute și/sau câștigate în asociere cu terțe persoane, fapt pentru care n-ar fi rău să duci negocieri ori să-ți programezi atunci întâlniri.

Familie și cuplu

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar recomanda să petreci timpul pe care-l ai la dispoziție în compania persoanei iubite. Acest lucru vă va ajuta să vă repuneți viața sentimentală pe făgașul potrivit. De marți încolo, Venus intră în casa prietenilor din horoscopul tău general, fapt pentru care întâlnești oameni noi și interesanți.

Vărsător

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu cum că orice discomfort la nivel fizic cu care te-ai putea confrunta spre mijlocul acestei săptămâni are o componentă emoțională destul de puternică. Încearcă să te ții ceva mai tare pe acest plan și vei vedea că nu tot ce simți își va mai pune așa de tare amprenta pe organismal tău.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna marțea și miercurea acestea mai este cunoscută și drept casa muncii, indiciu cum că cele mai aglomerate și solicitante zile ale acestei săptămâni lucrătoare se întrevăd a fi primele două. Oricare ar fi provocările cu care te confrunți atunci, cert este că le faci față cu bine. Străduiește-te să dai dovadă de multă dedicare, profesionalism, dar și stăpânire de sine.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu cum că se întrevede un sfârșit de săptămână destul de bun pentru a-l petrece cu persoana iubită. Chiar dacă poate ai și alte angajamente sociale, cert este că ți-ai putea face timp și pentru cel drag, dar ține numai de tine acest lucru. Străduiește-te să împaci într-un fel sau altul și capra și varza.

Peşti

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se prea poate ca efortul fizic sau intellectual prea mari să-ți creeze unele probleme. Ideal ar fi să faci în așa fel încât, către finele acestei săptămâni, să nu-ți propui să realizezi prea multe lucruri, mai ales dacă știi că suferi de o afecțiune cardiacă sau de o altă boală pe acest segment.

Bani și carieră

Casa care găzduiește Luna joia și vinerea acestea mai patronează și munca, indiciu cum că cele mai aglomerate și solicitante zile lucrătoare ale acestei săptămâni se întrevăd a fi ultimele două. Oricare ar fi situația, cert este că dacă-ți pui mintea să realizezi anumite lucruri, cu siguranță vei reuși să le duci la bun sfârșit. Ttrebuie doar să-ți dorești să atingi aceste obiective importante.

Familie și cuplu

Marți, Venus intră în casa străinătății din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță o perioadă bună pentru nativii/ele implicați/te într-o relație la distanță. Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care se anunță momente frumoase alături de persoana iubită cu ocazia acestui sfârșit de săptămână. Bucurați-vă de voi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker