Evenimente

De ce localitățile raionului Rezina sunt patrulate și de carabinieri

În ultimele zile pe străzile orașului Rezina au fost observați grupuri de carabinieri. Mai mulți rezineni întreabă cu ce scop se fac aceste patrulări?

Veaceslav Dascăl, șeful Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliție Rezina,  ne-a relatat, că Inspectoratul General de Poliție și Departamentul trupelor de carabinieri temporar au detaşat în raionul Rezina o echipă de 15 carabinieri. Scopul lor este patrularea localităților raionului şi, mai ales, a oraşului Rezina, unde se atestă un nivel înalt al infracțiunilor și contravențiilor. Este vorba în special de patrularea străzilor și ulicioarelor slab iluminate în timpul nopţii; controlul în comun cu angajații Serviciului de Patrulare al IP Rezina a locurilor și localurilor de agrement,  construcțiilor nefinalizate, subsolurilor blocurilor locative și altor obiective cu risc sporit de traumatism a copiilor.

Carabinierii au început patrularea din 30 octombrie c. și se preconizează aflarea lor în raion până la finele lunii noiembrie c. Dânșii sunt ostași în termen.

Luând în considerare unele îngrijorări ale cetățenilor, Inspectoratul de Poliție Rezina ne-a comunicat, că asemenea acțiuni se practică în toată țara și au menirea de a preveni diferite delicte și abateri de la normalitate.

Ion Perciun 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker