Electorala 2019

Partid de familie?

Socrul, generele și fiica, în capul listei unui partid care participă la alegerile parlamentare din februarie. Unul sărac, ceilalți cu OPT case spațioase

Alegeri 201828.01.201914:01Autor: Ziarul National

Teodor Cârnaț

Ultimul partid înregistrat până acum la alegerile parlamentare din 24 februarie curent pe circumcsripția națională este Partidul „Voința Poporului”, care va figura cu numărul nouă în buletinele de vot.

Primul pe lista prezentată la Comisa Electorală Centrală (CEC) este președintele acestei formațiuni, Ștefan Urâtu, fost deputat liberal și fost vicepreședinte al CEC.

Locul doi este ocupat de Iurie Scobioală, iar pe locul trei se află Teodor Cârnaț, ginerele lui Ștefan Urâtu, care picase, la sfârșitul anului 2017, testul la poligraf din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de șef al Autorității Naționale de Integritate și, în semn de protest, a demisionat din funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe locul 12 în aceeași listă cu 30 de candidați este și fiica lui Urâtu, Marina, soția lui Cârnaț.

Și dacă Ștefan Urâtu arată în declarația sa de avere că a obținut în ultimii doi ani doar venituri din pensie – 126 de mii de lei și are doar un garaj de 16 metri pătrați, familia fiicei sale deține numeroase bunuri.

Astfel, soții Cârnaț anunță că au avut, pe parcursul anilor 2017 – 2018, venituri de peste 1,166 de milioane de lei, jumătate din sumă fiind încasată din „darea în locațiune a spațiului locativ”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker