Politic

VIDEO/Valeriu Munteanu, agresat de ortacii lui Şor

Valeriu Munteanu, a depus astăzi o plângere la Inspectoratul de Poliție Orhei, asta după ce „slujbașii” lui Shor, cum îi numește candidatul, nu i-au permis acestuia și colegilor din Blocul ACUM, să îmaprtă pliante pe străzile Orheiului, relatează deschide.md

„Am informat Inspectoratul de Poliție Orhei privind acțiunile ilegale ale slujbașilor lui Shor, iar câțiva colegi din Blocul ACUM, care au fost alături de noi, au depus plângeri pentru echimoze, escoriații, haine rupte și telefoane mobile distruse”, scrie Munteanu pe Facebook.

Munteanu se arată dezamăgit „că poliția a asistat impasibilă pe tot parcursul dimineții la încercările de intimidare ale provocatorilor condamnatului Ilan Shor și nu a intervenit nici atunci când erau agresați orheienii de bună credință”.

În urma acestor incidente Valeriu Munteanu speră ca ordinea publică să le fi asigurată, conform tuturor rigorilor și normelor legale, în seara zilei de azi, în cadrul unei întâlniri cu cetățenii din Orhei, chiar dacă anterior acuza că acțiunile sale electorale sunt zădărnicite de mercenarii lui Șor cu acceptul tacit al poliției.

Sursa: deschide.md

Azi la Orhei, cu acceptul tacit al poliției, mercenarii lui Şor au incercat sa zadarniceasca actiunile noastre electorale, trezind nemulțumirea orheienilor de bună credință!

Опубликовано Valeriu Munteanu Суббота, 26 января 2019 г.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker