Electorala 2019

PPPN a fost înregistrat în cursa electorală

Partidului Politic Partidul Nostru a fost înregistrat în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, în circumscripția națională. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comisiei Electorale Centrale de miercuri, 23 ianuarie, transmite IPN.

Partidul Politic Partidul Nostru este al șaptelea concurent electoral în circumscripția națională. Anterior, au fost înregistrate șase formațiuni politice: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor și Partidul Politic Mișcarea Populară Antimafie. În proces de examinare se află dosarele Partidului Național Liberal, Partidului Politic Voința Poporului, Partidului Regiunilor și dosarul Partidului Politic „Democrația Acasă”.

Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker