EvenimenteRezina

Reţinut pentru dublu jaf

Foto din arhiva CUVÂNTUL-ui

Reţinut pe urme fierbinţi. Un individ a fost încătuşat de oamenii legii l-a scurt timp de la săvârşirea a două infracţiunii. Potrivit forţelor de ordine, acum două zile, bărbatul ar fi jefuit două persoane în oraşul Rezina, transmite canal3.md.

Duminică seara, poliţiştii au fost alertaţi de către o femeie, precum că a fost atacată în plină stradă de un necunoscut care i-a furat geanta. Peste jumătate de oră, în Inspectoratul de Poliţie a parvenit încă un apel, în care o altă victimă le-a comunicat forţelor de ordine că a fost jefuită în drum spre casă.

Acţionând în baza unor măsuri speciale pentru identificarea făptaşului, oamenii legii au reuşit să-l reţină pe suspect. Acesta s-a adeverit a fi un locuitor al oraşului Rezina.

Bănuitul nu este la prima abatere de la lege, anterior, acesta ar mai fi fost judecat pentru furturi, jafuri şi răpiri de automobile.

Forţele de ordine au iniţiat două cauze penale.

Dacă va fi găsit vinovat, suspectul în vârstă de 35 de ani, riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 7 ani.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker