Evenimente

Marcu este fericit şi vă cuprinde

La 19 decembrie 2018, pe site-ul cuvintul.md a fost mediatizat apelul la caritate „Ajutaţi-ne să-l salvăm pe Marcu!” Olesea Cazacu, mama unui băieţel de 2 ani şi 7 luni din oraşul Rezina, se adresa către oamenii cu suflet mare şi de bună credinţă să contribuie la adunarea sumei necesare pentru o intervenţie chirurgicală serioasă de care avea nevoie micuţul.

Dintr-o întâmplare nefericită băieţelul a înghiţit o bateree care i-a provocat o gaură în esofag. Apelul a fost plasat şi pe alte platforme sociale. Iar recent mama băiatului a publicat pe facebook următorul mesaj:

“Cazul este finalizat. Dragi oameni cu inimă mare, vă mulţumesc la toţi pentru ajutorul acordat şi pentru că a-ţi făcut posibil ca în timp record să acumulăm suma de bani atât de necesară pentru operaţia lui Marcu. Pentru fiecare donaţie Dumnezeu să vă răsplătească însutit şi să vă aibă în grija Lui…Datorită bunătăţii sufletelor voastre, Marcu va putea fi operat ca să se alimenteze pe guriţă. Mulţumesc moldovenilor atât din ţară, cât şi din străinătate, mulţumesc românilor cu suflet mare şi cu inimă deschisă spre a face bine. Marcu este fericit şi vă cuprinde cu toată căldura sufletului său”.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker