Evenimente

Sportul-rege preferat de primari şi funcționarii publici

La Teleneşti există o frumoasă tradiţie printre primari şi funcţionarii publici de a concura în fiecare an pentru cupa preşedintelui raionului. Meciul între echipa primarilor localităților și cea a funcționarilor publici din raionul Telenești s-a desfăşurat sâmbătă pe stadionul din centrul raional. 

Lupta a fost destul de înverșunată, totuși primarii au fost nevoiți să cedeze victoria adversarilor cu scorul 4:1.

Dna Diana Manoli, președinta raionului, care a înmânat Cupa, a remarcat că oricare ar fi fost rezultatul meciului, a câștigat prietenia, spiritul de echipă și dragostea pentru sport.

Igor Legaci, președintele Asociației raionale de Fotbal, care este  și directorul Școlii Sportive pentru Copii și Juniori, a menționat pentru ”C” că acest meci a încheiat sezonul fotbalului. Însă pe fanii acestui joc îi așteaptă încă un eveniment  sportiv: celebrarea a 10 ani de la fondarea Asociației raionale de Fotbal Telenești. ”Anul 2007 a fost unul de cotitură. La conducerea raionului au venit oameni care au înțeles rolul și locul  sportului, a început o nouă abordare a activităților în toate domeniile  or, spiritul de echipă pe care nu-l educă fotbalul a devenit firesc și pentru alte activități din raion. În ce privește fotbalul în special, dar și sportul în general, continuăm să avem susținerea conducerii raionului”, a menționat dl Legaci.

Meciul între echipele primarilor și funcționarilor publici este la al patrulea sezon. În noiembrie 2013, după primul meci la Cupa președintelui raionului, s-a decis ca trofeul să fie unul transmisibil, dar ulterior ideea a fost abandonată. Apropo, toate cupele cu care sunt menționate echipele câștigătoare  sunt păstrate în cabinetul președintelui raionului.

Ion Cernei     

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker