EvenimenteOrhei

La Isacova un cioban a decedat, iar altul a fost internat la reanimare

Photo Credit To Foto Simbol

Intoxicarea cu monoxid de carbon (gaz de cahlă) ar fi cauza decesului unui bărbat de la Isacova, raionul Orhei. Potrivit radioorhie.info, în dimineața zilei de 15 ianuarie, pompierii din Orhei au fost informați despre decesul unui bărbat și internarea altui bărbat în Secția reanimare a Spitalului raional, ambii din satul Isacova, cu vârstele de 48 de ani.

Pentru cercetarea cazului, la fața locului s-au deplasat angajații Direcției Situații Excepționale Orhei, care au constatat că incidentul s-a produs la o stână de oi. În interiorul încăperii unde au fost depistate persoanele lipsesc semne de ardere. În urma examinării sobei, pe suprafața acesteia au fost depistate mai multe fisuri (crăpături). Totodată, încăperea nu avea ventilare, iar geamurile erau blocate.

Cauza probabilă a decesului unui cioban este intoxicarea cu monoxid de carbon (numit în popor gaz de cahlă) sau lipsa oxigenului în încăpere.

Cauza exactă urmează a fi stabilită în urma expertizei medico-legale.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker