SocialTelenești

Prevedem să ducem la capăt proiectele începute în 2018

  1. Numiţi trei evenimente care V-au marcat viaţa în 2018. 2. Cu ce speranțe aţi păşit pragul anului 2019?
  2. În 2018 am reușit să încheiem implementarea proiectului privitor la aprovizio-narea cu apă a celor 5 localități din comună. Al șaselea castel de apă a fost edificat odată cu renovarea apeductului la Zăicanii Noi.

O altă reușita a anului a fost reparația drumurilor din comună. La Mândra și Ratuș – câte 2 km, la Zăicanii Vechi – drumul până la cimitir, o parte din drumurile din Sărătenii Noi. La moment avem reparate 80 la sută din drumurile din comună. A demarat proiectul de iluminare stradală și cel care vizează procesarea deșeurilor menajere.

  1. În 2019 prevedem să ducem la capăt proiectele nominalizate mai sus. Dar şi să aducem în ordine toate drumurile din comună.

Tudor Turcanu, primarul comunei Ratuș, raionul Teleneşti

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker