EvenimenteRezina

Un nou punct de asistență medical de urgență – în raionul Rezina

Punctul de urgență este situat în incinta Centrului de Sănătate Pripiceni, la etajul I, unde au fost efectuate lucrări de reparație interioară în toate încăperile și asigurată utilarea corespunzătoare cu mobilier.

 

În localitatea Pripiceni-Răzeși, raionul Rezina, a fost deschis un nou punct de asistență medicală de urgență, iar numărul de echipe care deservește populația raionului a fost suplimentat, relatează provincial.md

Aria de deservire a PAMU Pripiceni-Răzeși va cuprinde opt sate (Pripiceni-Răzeși, Pripiceni-Curchi, Pereni, Peciște, Meșeni, Ignăței, Trifești și Gordinești), cu o populație de aproximativ 10.000 de locuitori. Astfel, se va reduce timpul de ajungere la pacienți, prin micșorarea distanței parcurse de ambulanță.

Pe lângă reparațiile interioare, a fost amenajat și spațiul adiacent clădirii, fiind construit și un garaj pentru două autosanitare. Cheltuielile pentru lucrările efectuate sunt în valoare de 2,3 milioane de lei și includ și conectarea edificiului la apeduct, încălzire autonomă, electricitate, procurarea unei ambulanțe noi.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker