Electorala 2019

Dintr-o listă electorală a fost exclus, iar din alta – nu

„Mihail Paciu a fost exclus de CEC din lista electorală a PSRM pe circumscripţia naţională pentru că nu a prezentat certificatul de integritate. În acelaşi timp, dânsul a fost înregistrat candidat pentru alegerile de deputaţi din partea PSRM în circumscripţia uninominală nr.19 Ivancea. Cum să înţelegem?

A.Musteaţă, Orhei

 

Președinta Consiliului electoral al  circumscripţiei Ivancea, Liliana Dolghieru a confirmat că Paciu Mihail a fost înregistrat pentru că alături de celelalte acte a prezentat şi certificatul de integritate. Chestia-i că iniţial Mihail Paciu a solicitat de la ANI doar un exemplar de certificat și nu a reușit să-l ia şi pe al doilea.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker