Social

Au fost identificate multe probleme actuale şi trasate măsuri concrete de soluţionare a lor

  1. Numiţi trei evenimente care V-au marcat viaţa în 2018. 2. Cu ce speranțe aţi păşit pragul anului 2019?
  2. Dintre evenimentele care într-un fel au marcat viaţa raionului în 2018 aş evidenţia şedinţa în teritoriu a Guvernului. Au fost identificate multe probleme actuale şi trasate măsuri concrete de soluţionare a lor.

Alt eveniment important a fost vizita E.S. Pascal Le Deunff, ambasadorul Republicii Franța în R.Moldova. Am avut o discuție interesantă privitor la diverse proiecte comune posibile, problemele funcționării întreprinderilor mixte moldo-franceze. Proiectul de procesare a deșeurilor menajere realizat cu susţinerea Franţei, în care sunt implicate 5 comune și orașul Telenești, se desfăşoară cu succes.

Al treilea succes este deschiderea unei întreprinderi de confecții cu capital mixt moldo-turc în spațiile fostei tipografii, unde activează câteva zeci de persoane, în mare majoritate femei.

  1. În anul 2019 ne punem mari speranțe în implementarea cu succes în raion a altor proiecte investiționale, care ar facilita înfiinţarea mai multor locuri de muncă pentru pământenii noştri plecaţi peste hotare.

Ecaterina Furculiță, vicepreședinta raionului Telenești

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close