Horoscop

Horoscop pentru saptamana 14 – 20 ianuarie 2019

Berbec

Zodia Berbec

Săptămâna debutează cu aspect financiare. Sunt posibile cadouri, recompense substanţiale sau implicarea în proiecte şi colaborări care vestesc diverse avantaje. Există şi varianta încheierii unor acţiuni din care trebuiau să vină bani şi au venit puţini sau deloc. Este o perioadă bună de a-ţi verifica situaţia veniturilor din munca proprie şi a datoriilor faţă de alţii. Chiar dacă apar nemulţumiri, depăşeşte momentul prin alcătuirea unui plan de acţiune în acest sens mult mai viabil.întâlniri și dialoguri interesante cu persoanele din anturajul apropiat. Evită să vorbești mullt despre tine și intențiile tale. Spre finalul săptămânii intervin treburi gospodăreşti. Este posibil ca o rudă apropiată să-ţi dea veşti nu prea plăcute. Nu lua de bun chiar tot ce ţi se spune. Vin anumite persoane către tine, doar ca să te provoace din amuzament.

Taur

Zodia Taur

Săptămână este importantă la capitolul personalitate. Te vei face remarcat în anturaj prin forţă şi farmec deosebit. Se pare că îţi vei modifica modul de relaţionare cu tot ce te înconjoară. Sinele tău va ieşi la iveală complet schimbat şi cu noi planuri de viaţă. Ești dornic de a te implica în colaborări noi și chiar poți primi oferete viabile. Totuși, în umbră există hibe importante referitoare la orice parteneriat vizat acum. Deocamdată studiază terenul și lasă deciziile pentru o altă perioadă. Apar cheltuieli cotidiene, dar în același timp vin și banii necesari mai ales dinspre locul de muncă sub formă de salariu sau o primă neașteptată. Sunt moment excelente pentru studiu, informare, schimb de idei. Dialoguri și întâlniri importante cu multe persoane din antutajul apropiat. Prudență și măsură în toate!

Gemeni

Zodia Gemeni

Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele sunt bine susţinute în această săptămână. Activitatea din acest sector îţi va crea o stare de bine, iar oportunităţile de câştig sunt garantate. Disputele vor fi frecvente, poate şi ceva reproşuri, mai ales din partea partenerului de viaţă. Foloseşte măsura în toate şi ascultă ce au de zis ceilalţi. Recomandabil este să stai de vorbă doar cu tine însuţi şi să fii cât mai discret cu ceilalţi. Sunt zile bune de a-ţi alcătui un plan de viitor în legătură cu locul de muncă sau cu parteneriatele viitoare. În a doua parte a săptămânii te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Se conturează cadouri și informații prețioase referitoare la veniturile obținute din munca proprie. Cheltuieli diverse și pentru tine și pentru alții.

Rac

Zodia Rac

Întreaga săptămână ai foarte mult de lucru la serviciu. Însă muncești cu plăcere, simțind clar că se deschid alte culoare profesionale, de foarte bună calitate și pe termen lung. Intervin evenimente deosebite în sectorul prietenilor şi al protectorilor. Astfel, te poţi decide să renunţi la unele relaţii de prietenie şi să te orientezi către alte persoane pe care le-ai ignorat. Poate apărea un protector nou care îţi va fi pe termen lung. În a doua parte a săptămânii, sufletul tău are nevoie de odihnă. Recomandabil este să te retragi din mijlocul celorlalţi şi să analizezi pe îndelete, cele petrecute în ultimul timp. Ce nu îţi place schimbă şi abordează o nouă atitudine faţă de muncă şi îndatoriri sociale. În weekend te vei simţi mult mai bine şi vei reuşi să realizezi tot ce ţi-ai propus.

Leu

Zodia Leu

Săptămâna îți aduce controverse în plan socio-profesional. O etapă se sfârşeşte şi începe alta nouă în care te vei raporta altfel la tot ce ţine de mediul social în care trăieşti şi îţi desfăşori activitatea. Poţi dobândi faimă sau dimpotrivă, numele tău să nu fie privit cu ochi buni. Fii sincer cu tine însuţi şi propune-ţi direcţii noi de îmbunătăţire a poziţiei sociale. Prietenii îţi sunt alături, mai ales pe 16 şi pe 17 Ianuarie. Întâlniri, dialoguri interesante, toate vin către tine în avalanşă, pentru că ai nevoie de sfaturi şi soluţii noi. Totuşi, în a doua parte a săptămânii îţi poate scădea tonusul. Ultimele evenimente te-au obosit mult, astfel că ai nevoie de odihnă şi plimbări în aer liber. Rezervă-ţi timp doar pentru tine şi meditează pe îndelete şi în taină la noile planuri de viitor.

Fecioara

Zodia Fecioara

La începutul săptămânii va apărea o puternică dorinţă de rafinare sufletească. Activităţile culturale îţi pot oferi stări de spirit deosebite. Călătoriile în străinătate sunt susţinute, aşa încât este posibil să pleci undeva departe sau să renunţi la o călătorie. Pentru alţii se poate pune problema unor cursuri pe termen lung. Mai ales în preajma datei de 16 Ianuarie poţi susţine cu brio examene. În a doua parte a săptămânii eşti nevoit să-ţi îndrepţi eforturile spre carieră. Este posibilă o mică discuţie aprinsă cu un şef. Se pare că în ultimul timp ţi-ai neglijat îndatoririle de la locul de muncă, creând neplăceri celor din jur. Lucrurile se pot remedia uşor, aşa încât asumă-ţi responsabilitatea şi acţionează în consecinţă. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc reuniuni agreabile cu prietenii.

Balanta

Zodia Balanta

Săptămâna debutează cu aspecte financiare legate de banii și bunurile deținute și administrate în comun cu alții. Este posibil să primești bani sau bunuri materiale de la rude sau, în funcţie de caz, dintr-o afacere. Sau te poţi asocia cu oameni importanţi într-o nouă colaborare profitabilă. Dacă eşti deja implicat în unele, acestea pot lua turnuri nebănuite. Este nevoie să achiți facturi, taxe, datorii de tot felul. Frumos este că în a doua parte a săptămânii îţi orientezi atenţia către laturile spirituale ale vieţii. Planurile de călătorii în afara graniţelor ţării îţi vor crea o stare de bine. Fii mai atent la poziţia ta socială şi la părerea altora despre tine! Este nevoie să aloci timp şi eforturi şi pentru acestea. Reuniuni importante cu membrii familiei și cu persoane importante în mediul socio-profesional în care activezi.

Scorpion

Zodia Scorpion

Ai multe de făcut la serviciu în primele zile ale săptămânii, dar și acasă în plna personal trebuie să rezolvi diverse. Foarte importante sunt relațiile parteneriale, astfel că este bine să le acorzi atenție sporită. Dialogurile cu partenrul de viață sau cu cei de afaceri îți aduc informații prețioase referitoar ela bunul mers al relației voastre și la modul în care să obțineți beneficii majore. Bine este să te ocupi şi de datorii, taxe, impozite, relaţii cu instituţii bancare sau, în funcţie de caz, de moşteniri. Pentru ultimele zile ale săptămânii indicate sunt activităţile culturale dragi sufletului tău. Dorinţa de elevare sufletească va fi destul de evidentă. Călătoriile în străinătate sau studiile pe termen lung sunt alte subiecte favorite. Interesant este că te vei gândi şi la schimbarea sistemului valorilor morale pe care l-ai avut până acum.

Sagetator

Zodia Sagetator

Se conturează evenimente deosebite în sfera muncii. Raportarea ta la tot ce ţine de serviciu se va modifica, în sensul că vei căuta să găseşti un echilibru între muncă şi răsplată. Totodată, relaţiile colegiale vor cunoaşte turnuri deosebite. Cu anumiţi colegi sau şefi vei fi mai rezervat, iar cu alţii mai prietenos. Sănătatea este vulnerabilă. Odihneşte-te mai mult şi foloseşte doar remedii naturale. În a doua parte a săptămânii se animă sectorul relaţiilor parteneriale şi al colaborărilor. Sunt posibile reproşuri din partea partenerului de viaţă sau de afaceri. Au dreptate, deoarece în ultimul timp te-ai ocupat doar de tine. Sunt momente pasagere, dar ascultă cu atenţie ce au de spus şi încercă să rezolvi lucrurile cu şarmul tău caracteristic.

Capricorn

Zodia Capricorn

Dacă ai preocupări în domeniul artei sau educaţiei, acestea îţi pot aduce satisfacţii extraordinare în primele zile ale săptămânii. Pe de altă parte, relaţiile cu cei dragi cunosc turnuri importante. Unele se pot încheia, iar altele noi îşi fac loc în viaţa ta. Copiii îţi pot crea neplăceri, dar sunt pasagere. Alţii pot concepe un copil. Se pare că te decizi să te ocupi mai mult de sufletul tău. Dorinţa de distracţie şi aventură va fi la cote înalte. Pe 16 şi 17 Ianuarie îţi îndrepţi atenţia către locul de muncă. Ai multe de făcut la serviciu, dar te vei descurca fără probleme. În ultimele zile ale săptămânii se întrezăresc întâlniri şi dialoguri agreabile cu cei dragi. Fii prudent în privința sănătății, deoarece sunt posibile neplăceri serioase, ce trebuie luate în seamă și rezolvate.

Varsator

Zodia Varsator

Săptămâna îţi aduce evenimente deosebite legate de casă, familie şi prieteni. Comunicarea este deficitară, de aceea fii prudent și controlează-ți stările de spirit. Foarte ușor se poate ajunge la conflict, mai ales datorită divergențelor de mentalitate. Vin multe provocări din partea persoanelor din anturajul apropiat, însă tu evită să le răspunzi pe măsură. Discreția, toleranța, răbdarea sunt aspecte foarte importante de abordat acum. De asemenea, sunt zile favorabile luării unor decizii ce privesc amenajarea locuinţei, reparaţii curente sau achiziţionarea unei case noi. Sau te poţi muta în alt spaţiu. Relaţiile cu membrii familiei pot fi oscilante, dar te vor lăsa să aranjezi totul cum vrei tu. Pe de altă parte, bine ar fi să-ţi orientezi eforturile către domeniul profesional. Este posibilă apariţia unei persoane deosebite care să te ajute în demersurile tale de a-ţi îmbunătăţi poziţia socială.

Pesti

Zodia Pesti

Prima parte a săptămânii este accentuată la capitolul drumuri scurte sau dialoguri cu neamurile şi prietenii apropiaţi. Atenţie la tot ce se petrece în acest segment de viaţă, deoarece intevin evenimente importante. Poţi decide să rupi anumite relaţii. Ascultă-ţi sufletul şi acţionează în consecinţă. Dacă inima îţi va spune să te apropii de cineva, poate un prieten care stă undeva departe în fundal, orientează-te spre acea persoană. Îţi poate deveni un prieten de nădejde. Pentru alţii apare problema unei etape de şcolarizare pe termen scurt. Ori se încheie un curs început demult, ori te hotărăşti să te înscrii la unul. Te poţi gândi şi la îmbunătăţirea spaţiului locativ sau chiar la un schimb de locuinţă. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar veţi cădea la pace fără probleme.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker