Electorala 2019

Candidatul lui Șor din circumscripția 13 nu a fost înregistrat

FOTO: partidulsor.md

Candidatul partidului Politic „Șor”, Leonid Năuc nu a fost înregistrat în calitate de candidat la funcția de deputat pentru circumscripția electorală uninominală numărul 13,relateaza deschide.md. În acest sens,Năuc a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală pentru a anula hotărârea Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală nr. 13.

În hotărârea din 9 ianuarie 2019, CECE nr. 13 a invocat faptul că din total de 10 colectori s-a constatat faptul ca doar 3 colectori au semnat listele de subscripție, iar unul din colectori care de fapt era președintele grupului de inițiativă, Babcinețcaia Diana a semnat 20 de liste de subscripție, fapt care în opinia CECE este un lucru imposibil datorită faptului că localitățile se află la o distanță mare una față de alta. Deasemenea prin hotărârea CECE nr. 13 se menționează că 4 liste de subscripție au fost completate cu același scris.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker