Social

Îndemn concetăţenii să facă o alegere corectă

  1. Numiţi trei evenimente care V-au marcat viaţa în 2018. 2. Cu ce speranțe păşiţi pragul anului 2019?
  2. L-am scos din anonimat pe consăteanul nostru Simeon Murafa, unul din fruntaşii Mișcării de Eliberare Națională din Basarabia în anii 1914-1917 prin instalarea unei Plăci Comemorative la casa unde a trăit și am reuşit să instituim Premiul de Merit “Simeon Murafa” pentru elevii liceului din localitate, finanțat din bugetul Primăriei Cotiujenii Mari.

Cu forțele Primăriei, agenților economici din localitate, Ambasadei Rusiei la Chișinău, rudelor, foştilor colegi de clasă, la aniversarea de 60 de ani de la naștere, am inaugurat în sat Piatra Comemorativă în memoria consăteanului nostru Grigore Căldărari, care și-a jertfit viața în timpul salvării de la înec a 3 fetițe pe râul Kama din nordul Uralului, Federația Rusă.

Fiica noastră, Natalia, care locuieşte în Los Angeles, a început să editeze o revistă care popularizează activitatea moldovenilor și românilor instalați cu traiul în SUA – “Hora în America”.

  1. Sper ca alegătorii să conștientizeze profund situația social-economică și politică din Moldova, să participe activ la alegerile parlamentare din 24 februarie şi să facă o alegere corectă ca să ajute republica să scape din captura actualei guvernări; să fie traşi la răspundere hoţii, iar miliardul prădat într-un mod atât de obraznic să fie întors în haznaua statului şi noua guvernare să anuleze restituirea acestuia din buzunarele contribuabililor.

Ion Ghilaşcu, pensionar, președintele OO “Plai Natal”, s. Cotiujenii Mari, Șoldănești

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker