EvenimenteRezina

Jos pălăria în fața voluntarilor!

Anul 2018 a fost pentru voluntarii din raionul Rezina unul deosebit. Implicarea lor în multiple activități de voluntariat a fost apreciată la nivel de țară.

La Gala de premiere „Jos pălăria în fața voluntarilor”, ediția 2018, organizată de Asociaţia TDV şi care s-a desfăşurat în decembrie, s-au întrunit cei mai activi voluntari, coordonatori ai activităților de voluntariat.

Din raionul Rezina, la eveniment au participat (de la stânga): Alexandra Socol, bibliotecară în s. Ţahnăuţi, Ana-Maria Odobescu, elevă la Liceul Teoretic Ion Creangă  din satul cuizăuca, Andrei Bâzgan, antreprenor din oraşul Rezina şi Liuba Stavinschi, directoarea Asociaţiei Obşteşti Nufărul.

Cu diplome de gradul întâi ale Guvernului RM și premii bănești de la acest eveniment s-au întors coordonatoarea raională a Săptămânii Naţionale a Voluntariatului 2018, Liuba Stavinschi; omul de afaceri Andrei Bâzgan şi cea mai activă voluntară, Ana-Maria Odobescu din Cuizăuca.

Ulterior, în cadrul evenimentului de totalizare a activităţilor din anul 2018, care s-a desfăşurat la Rezina, pentru participare activă în Săptămâna Naţională a Voluntariatului 2018, de diplome s-au învrednicit 34 de instituții, asociații și voluntari. La evenimentul organizat de AO Nufărul au participat voluntari din satele Ignăței, Cuizăuca, Cinișeuți, Țahnăuți, Țareuca, Saharna Nouă, Mateuți, Boșernița și din or. Rezina. Respectivii au fost urați de copiii de la Grădiniţa nr. 6 Cocoșelul de aur din or. Rezina și colindați de colectivul Pădureanca din s. Țahnăuți, conducător Serghei Grosu.

Echipa AO Nufărul mulțumește agentului economic Andrei Bâzgan, care a contribuit la desfășurarea evenimentului, dar și gazdei, Incuvatorul de Afaceri Rezina.

Reporter “C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker