RezinaSocial

De ce CR Rezina şi-a revizuit o decizie adoptată acum doi ani

   Centrele de sănătate Mateuţi, Pripiceni-Răzeşi, Ignăţei şi Cinişeuţi vor funcţiona în continuare cu statut de instituţii autonome. Asta pentru că Consiliul Raional Rezina şi-a revizuit propria Decizie nr.7/8 din 08 decembrie 2016 conform căreia începuse procedura de lichidare a instituţiilor în cauză.

Bază pentru revizuire a servit scrisoarea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, în care se menţionează că activitatea acestor centre a fost evaluată de către Compania Naţională de Asigurări în Medicină şi nu au fost depistate deficienţe majore care ar fi putut servi drept motive pentru lichidarea lor.

Examinând în decembrie 2018 scrisoarea Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale referitoare la necesitatea revizuirii propriei decizii din decembrie 2016, Consiliul Raional Rezina a aprobat Regulamentul privind numirea în funcţie a şefilor Centrelor de sănătate autonome Mateuţi, Pripiceni-Răzeşi, Ignăţei şi Cinişeuţi şi a decis să anunţe concurs pentru ocuparea funcţiilor vacante de şefi ai acestor instituţii.

Reporter ”C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker