Evenimente

Pompierii vor umbla prin sate să verifice sobele

Majorarea numărului incendiilor şi a persoanelor decedate în urma acestora a impus pompierii să întreprindă măsuri suplimentare de profilactică.

Potrivit lui Sergiu Cojocaru, specialist în Serviciul Apărare    Împotriva Incendiilor la Secţia Situaţii Excepţionale Teleneşti, în sate pompierii vor merge de la casă la casă pentru a atenţiona încă o dată că sobele defecte şi fumatul în locuinţe duc la producerea tragediilor. Populaţia este atenţionată de asemenea asupra respectării stricte a regulilor antiincendiare. Pompierii şi-au propus să intensifice măsurile de profilaxie a incendiilor în fondul locativ, prioritare fiind persoanele cu vârstă înaintată, singuratice şi cele de categorie vulnerabilă.

Totodată, persoanele vizitate vor primi pleante, iar în locurile publice (primării, oficii poştale, bănci, magazine) vor fi instalate panouri informative cu reguli antiincendiare.

În opinia pompierilor, controalele respective vor contribui la reducerea numărului incendiilor şi a cazurilor de deces din sectorul locativ.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker