Social

A fost un an zbuciumat din toate punctele de vedere

  1. Numiţi trei evenimente care V-au marcat viaţa în 2018. 2. Cu ce speranțe păşiţi pragul anului 2019?
  2. A fost un an zbuciumat din toate punctele de vedere. Chiar la început de an Consiliul raional a operat modificări în Aparatul preşedintelui şi ca rezultat echipa PDM şi-a asumat în întregime actul de guvernare a raionului. Asta ne-a făcut să fim mai responsabili, să identificăm şi să soluţionăm problemele teritoriului indiferent de coloratura politică a autorităţilor publice locale.

Un alt eveniment a fost campania de alegeri la Jora de Mijloc, care ne-a făcut să ne dumirim asupra pericolelor ce ne pasc pe viitor, pentru că e una  să trăiești cu grijile și nevoile comunității și alta e să te joci cu durerile oamenilor, să manipulezi cu subconștientul lor…

Iar lucrul cel mai zguduitor a fost pierderea a doi primari – Ion Terenti de la Jora de Mijloc și Vladimir Cociorvă de la Brăviceni. Au fost niște oameni deosebiți, lideri de la care aveai ce învăța, iată de ce pierderea lor ne-a marcat profund.

  1. Pentru 2019 nutrim speranțe că va fi mai bun, că vor avea continuitate reformele, inclusiv și cea teritorial-administrativă. Sper să avem o campanie electorală corectă, ca cetățenii să aleagă grâul de neghină, adică să aleagă reprezentanți destoinici în parlament, iar apoi şi în autorităţile publice locale.
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker