Știri

Plahotniuc a mers împreună cu Babuc, Gaburici și Botnari la mănăstire. Episcopul de Orhei a ținut să-i mulțumească

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a mers să sărbătorească Crăciunul la mănăstirea Curchi din raionul Orhei. Acesta a fost însoțit la slujbă de către Chiril Gaburici, Monica Babuc și Constantin Botnari. Episcopul de Orhei a ținut să menționeze la sfârșitul slujbei că salută prezența la liturghie a unui „purtător mai vechi de grijă a mănăstirii”, cu referire la Plahotniuc, și a venit cu mulțumiri către acesta.

Constituția R. Moldova prevede că toate cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legi, sunt autonome, separate de stat și se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenței religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în aziluri și în orfelinate.

Amintim că CEC a acceptat cererea de înregistrare a lui Vladimir Plahotniuc în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, pentru circumscripția electorală uninominală Nisporeni nr. 1, iar acesta va fi primul pe buletinul de vot. Vladimir Plahotniuc candidează pentru funcția de deputat și în circumscripția națională, fiind primul pe lista PDM.

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker