Investigații

Sergiu Cataranciuc, vicepreședinte PP DA și candidat pentru alegeri în circumscripția nr.13 Rezina?

Platforma Demnitate şi Adevăr va avea un nou vicepreședinte, Sergiu Cataranciuc, scrie tribuna.md. Potrivit unei liste prealabile a candidaților Platformei DA pentru alegerile de deputați în circumscripții uninominale, mediatizate de deschide.md, Sergiu Cataranciuc va fi înaintat în circumscripția uninominală nr.13 Rezina.

Dumnealui s-a născut în 1957 în regiunea Cernăuţi. A absolvit facultatea de matematică a Universităţii de Stat din Moldova şi activează şi până acum în cadrul acestei facultăţi. Este membru al Consiliului Societăţii Matematicienilor din RM, membru al Societăţii române de cercetări ştiinţifice în matematică.

Sergiu Cataranciuc a publicat peste 150 de lucrări științifice în reviste de specialitate din țară și peste hotare, 7 manuale și lucrări metodice pentru studenții din sistemul universitar de învăţământ la specialităţile matematică și informatică; 3 monografii știinţifice, în calitate de redactor a pregătit și a publicat 2 volume de publicistică.

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker