Investigații

PDM şi-a anunţat lista naţională a candidaților la alegerile parlamentare

Consiliul Politic Naţional al Partidului Democrat (PD) a aprobat lista naţională a candidaților la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Potrivit www.pdm.md, lista cuprinde 53 de nume. Din regiunea Orhei în această listă figurează patru persoane: Svetlana Rotundu, preşedinta Consiliului Raional Şoldăneşti, nr.12; Pavel Ianeţ, consilier al directorului Agenţiei Servicii Publice, nr. 43; Serafim Rogati, directorul Centrului de Poştă Orhei, nr.50; Alina Pugacescu, locuitoare din s. Saharna Nouă (în listă nu este indicată profesia, funcţia şi locul de muncă).

Şi candidaţii pentru circumscripţiile uninominale, 51 la număr, au fost consultaţi în prealabil cu organizaţiile teritoriale, iar  în şedinţa Consiliului Politic Naţional al PD au fost prezentaţi şi apoi votaţi de asemenea cu voturile tuturor membrilor CPN.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker