Electorala 2019

Adresaţi întrebări candidaţilor pentru alegerile parlamentare în circumscripţiile electorale uninominale Rezina nr.13 şi Teleneşti nr.14

Stimaţi alegători! Redacţia săptămânalului CUVÂNTUL şi Postul ImpulsTV planifică să organizeze câte 4 dezbateri în format multimedia cu invitaţia candidaţilor pentru alegerile parlamentare înregistraţi pe circumscripţiile electorale Rezina şi Teleneşti.
Orientativ dezbaterile se vor desfăşura pe marginea următoarelor teme:
* Cine sunt promotorii corupţiei în Moldova şi cine ar putea dezrădăcina acest flagel?
* Educaţia: cauzele degradării şi căile de depăşire a crizei.
* Satul moldovenesc: astăzi şi mâine.
* Cine şi ce ar putea şi ar trebui să facă pentru ca emigranţii moldoveni să se întoarcă acasă?
În cadrul unei runde din aceste dezbateri candidaţii vor răspunde la întrebările alegătorilor, care pot fi generale sau concrete pentru un anumit candidat şi pe care le colectăm din timp, până la 18 ianuarie, pe adresele: cuvintul@gmail.com, ion.cernei@gmail.com, victor@impulstv.com sau la faxul 0254-2-15-83.
Vă invităm să vă folosiţi de această şansă.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker