InvestigațiiRezina

Consultări publice

Stimați rezineni și oaspeți ai urbei! Acum doi ani Consiliul orășenesc Rezina, la insistența opinii publice, a decis reorganizarea circulației pietonilor și a transportului pe str. Șciusev, luând în considerație faptul că acolo sunt situate câteva instituții de sănătate, piața orășenească, magazine etc, frecventate zilnic de mii de oameni, sute de mijloace de transport. În 2017-2018 bulevardul fost reparat după ce pe una din cele două străzi circulația transportului a fost restricționată pe motiv că aceasta ar fi fost lăsată la dispoziția pietonilor. Și asta necătând la faptul că pe ambele pârți ale străzii, sunt trotuare destul de late pentru pietoni.

Cât de motivată, în opinia Dvs, este decizia autorităților privind organizarea circulației transportului și a pietonilor pe această stradă? Dacă această decizie nu vă satisface, ce schimbări ar trebui efectuate și de ce?

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker