Electorala 2019

CEC a exclus din lista de partid a PSRM un candidat. Motivul – lipsa certificatului de integritate.

Comisia Electorală Centrală a înregistrat Partidul Socialiștilor în calitate de candidat la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

În acelaşi timp, lista socialiştilor s-a redus cu o poziţie, şi număra doar 53 de candidaţi. Asta pentru că din listă a fost exclus candidatul cu nr.33, Mihail Paciu, pentru lipsa certificatului de integritate.
Mihail Paciu este vicepreşedinte al Organizaţiei Teritoriale Orhei a PSRM şi potrivit unei liste a PSRM care ar fi fost publicată anterior, Mihail Paciu a fost inclus în calitate de candidat şi în circumscripţia uninominală nr. 19 Ivancea.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker