Electorala 2019Evenimente

În circumscripţia nr.13 Rezina deocamdată şi-au declarat intenţia de a concura pentru mandatul de deputat 6 pretendenţi

La Consiliul electoral al circumscripţiei electorale uninominale nr.13 Rezina până vineri au fost eliberate liste de subscripție grupurilor de inițiativă pentru susținerea următorilor candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova: Eleonora Graur din partea PDM, Valeriu Ciorici – PSRM, Sergiu Cataranciuc  – Blocul ACUM, Leonid Nauc – Partidul Şor, Ion Perciun – candidat independent, Elena Macrii  – PCRM, ne-a relatat Irina Taban, secretara Consiliului. Dumneaei a mai concretizat că Eleonora Graur deja a fost înregistrată în calitate de concurentă electorală, iar Valeriu Ciorici şi Leonid Nauc au depus actele care urmează să fie examinate la şedinţa următoare a Consiliului, care trebuie să fie convocată timp pe 7 zile din momentul depunerii documentelor.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker