Electorala 2019

CECEU Orhei a înregistrat primul candidat la funcția de deputat

Consiliul Electoral de Circumscripție Orhei l-a înregistrat în calitate de candidat pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019 pe Vasile Costin, care reprezintă Partidul Democrat. Decizia de înregistrare a fost aprobată în ședința de miercuri, 2 ianuarie.
Până joi la CECEU Orhei au mai fost depuse cereri pentru eliberarea listelor din partea candidaților PSRM– Mihail Catraniuc, PCRM – Svetlana Căpățină, Partidului Șor – lan Șor şi blocului ACUM –  Valeriu Munteanu. Ex-liberalul Valeriu Munteanu a explicat decizia sa de a candida la Orhei prin faptul că a dorit „să transmită un mesaj puternic de descurajare a preaslăvirii hoților politici și de încurajare puternică a celor care cred cu adevărat că binomul Plahotniuc-Dodon (și servitorul lor, Șor) poate fi înfrânt.

De asemenea deputatul PL Roman Boţan a anunțat într-o postare pe Facebook că a depus actele pentru a le fi înregistrat grupul de inițiativă în circumscripția uninominală Ivancea. Iar colegul său de partid, fostul vicepreședinte al raionului Orhei Dorin Zghibarță va candida în circumscripția nr.18 Orhei.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close