Sănătate

Un sfat util pe săptămână

Moarea de varză are proprietăţi medicale. Ea conţine electroliţi, vitamine, săruri minerale, fermenţi, probiotice şi datorită faptului că în butoi adăugăm mărar, usturoi, ţelină, hrean, frunze de vie, de vişin, de coacăz ş.a. Consumul regulat reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind prielnic diabeticilor, poate fi extrem de eficientă în calmarea arsurilor la stomac, elimină complet constipaţia, reglează metabolismul şi ajută în procesul de scădere în greutate, acţionând ca un detoxifiant natural. Moarea de varză te scapă de gastrită. Înainte să o bei, încălzeşte-o puţin. La finalul unei cure de 7 zile a câte o cană de moare dimineaţa te vei simţi mult mai bine! Cea mai cruntă beţie trece ca prin minune cu ajutorul unei căni de moare de varză murată. Ea este indicată şi celor care suferă de tensiune scăzută.

Atenţie! Moarea nu trebuie să fie prea sărată!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker